BSK med 10 løpere i kretsmesterskap i Oslo.

Postet av Bærum Skøyteklubb den 24. Jan 2018

Mange spente BSK løpere til stevnet i Oslo denne helgen.

Lørdag deltok Pernille (7 pl) , Tirill (12 pl) , Sibele (13 pl)  og Selma (15 pl) i klassen cubs u/12 år.

Veldig fin å se våre yngste konkurranseløpere gå sine fine løp.

I klassen cubs over 12 år stilte Anna og kom på en fin 8. plass.

Søndag deltok Andrea (4 pl), Victoria (5 pl) og Anna Birgitte (9 pl) i klassen Springs over 13 år.

Siste klasse på isen søndag var oppvisning. Cecilie og Felicia gjennomførte sine løp på en fin måte.

Resultatene finner du her:

Kunstløpsstevne i Bærum ishall 3. og 4. mars 2018

Postet av Bærum Skøyteklubb den 13. Jan 2018

Da er det sendt ut invitasjon (vedlagt) til alle klubber om stevne i Bærum ishall 3. og 4. mars.

Det konkurreres i klassene: Basic, Junior/JuniorA, Senior/SeniorA og Veteran.

Dersom maksimum antall deltager ikke overstiges ved fristens utløp, inkluderes noen løpere fra Cubs u/12 og Springs o/13. Klubbene vil bli varslet etter den oppsatte påmeldingsfristen og det vil da bli påmelding av de blir etter «først til mølla»-prinsippet.

Adresse Bærum Ishall: Hauger Skolevei 5, 1351 Rud. (Ishallen kan være litt kald!)

Offentlig transport: T-banen har direktelinje fra Oslo sentrum til Hauger/Kolsås. Ca 10 min. gange til ishallen.

Bærum Skøyteklubb ønsker alle hjertelig velkommen!

2018 BSK Stevne Invitasjon 3mars.pdf

Kjempegod start på året for BSK i Sarpsborg 6-7. januar 2018

Postet av Bærum Skøyteklubb den 7. Jan 2018

Årets første stevne i Sarpsborg ble en positiv opplevelse for de 5 BSK-løperne som deltok.

Lørdag deltok Pernille i sin første konkurranse i Cubs u/12 år med et veldig fint løp. Pernille kom på en sterk 9. plass av 21 deltakere.

Senere på lørdagen deltok Amelia og Anna i Cubs o/12 år. Amelia satte personlig rekord og fikk 6. plass. Anna var ikke langt bak og fikk en fin på 11. plass. Det var 24 løpere i klassen – og det skilte bare 3,5 poeng mellom 3. og 13.-plass, så her var det tett mellom resultatene.

Søndag deltok Anna Birgitte og Victoria i klassen Springs over 13 år. Anna Birgitte startet året med et veldig flott løp som gav ny personlig rekord og en ny flott 2.plass! Gratulerer til Anna Birgitte! I et tett felt gjorde også Victoria et av sine beste løp og kom 8 plass. Det var 25 løpere med i klasse.

På søndags ettermiddag oppsummerte en veldig blid Bjørg Ellen, på vegne av trenerne, at de er veldig godt fornøyd med innsatsen til alle løperne denne helgen. Stå-på humøret, treningsviljen og innsatsen til løperne gir god utvikling og gir da også fine resultater de alle kan være stolte av.

BSK med 8 løpere på Lillehammer 9. og 10. desember.

Postet av Bærum Skøyteklubb den 5. Jan 2018

Lørdag deltok Anna og Amelia i Cubs over 12 år.

Anna kom på 9. plass med ny personlig rekord og Amelia kom på 18. plass av 30 løpere i klassen.

Søndag var satte Anna Birgitte en fin personlig rekord og fikk 2.plass i Springs over 13 år, bare 0,02 poeng bak vinneren. Marginene er av og til veldig små.

I samme klasse kom Andrea kom på en flott 5 plass og Victoria ble nr 17.

I oppvisningsklassen deltok Cecilie, Pernille og Felicia.