Kjempegod start på året for BSK i Sarpsborg 6-7. januar 2018

Postet av Bærum Skøyteklubb den 7. Jan 2018

Årets første stevne i Sarpsborg ble en positiv opplevelse for de 5 BSK-løperne som deltok.

Lørdag deltok Pernille i sin første konkurranse i Cubs u/12 år med et veldig fint løp. Pernille kom på en sterk 9. plass av 21 deltakere.

Senere på lørdagen deltok Amelia og Anna i Cubs o/12 år. Amelia satte personlig rekord og fikk 6. plass. Anna var ikke langt bak og fikk en fin på 11. plass. Det var 24 løpere i klassen – og det skilte bare 3,5 poeng mellom 3. og 13.-plass, så her var det tett mellom resultatene.

Søndag deltok Anna Birgitte og Victoria i klassen Springs over 13 år. Anna Birgitte startet året med et veldig flott løp som gav ny personlig rekord og en ny flott 2.plass! Gratulerer til Anna Birgitte! I et tett felt gjorde også Victoria et av sine beste løp og kom 8 plass. Det var 25 løpere med i klasse.

På søndags ettermiddag oppsummerte en veldig blid Bjørg Ellen, på vegne av trenerne, at de er veldig godt fornøyd med innsatsen til alle løperne denne helgen. Stå-på humøret, treningsviljen og innsatsen til løperne gir god utvikling og gir da også fine resultater de alle kan være stolte av.