Påmelding til skøyteskolen - Vinter 2022!

Skøyteskolens høstsesong går fra 16. januar til 3. april 2022.

Sted: Bærum Ishall

Tidspunkt: To puljer hver søndag kl 12:00- 12:50 (oppvarming fra 11:30) og 13:00-13:50 (oppvarming fra 12:30). Puljeinndeling bestemmes av nivå, og nybegynnere møter i første pulje.

Pris: kr 1440,- (12 ganger)

Ny medlemmer i klubben må også betale medlemskontingent på kr 100.-

Klubben har mange gode skøyter til rimelig utleie for de som ønsker det.

For barn født 01.01.2005 - 31.12.2009, påløper en grunnlisens ungdom (forsikring) til Norges idrettsforbund på kr 570,-  (egen faktura/betaling) - https://www.skoyteforbundet.no/lisens/

Trykk her for å melde deg på

_____________________________________________________________________________

Målet med skøyteskolen:

* Oppleve mestring og glede på isen.

* Bli en trygg skøyteløper, men ingen prestasjonskrav.

* Muligheter for de som ønsker å lære hopp, piruetter og etter hvert trene flere dager i uken

* Muligheter for de som ønsker å gå oppvisninger og konkurranser.

* Skape gode holdninger og relasjoner på og utenfor isen.

* Barnet må kunne reise seg selv på skøyter og bør være motivert/ha lyst til å gå på skøyteskolen.


Praktisk informasjon:

Skøyteskolen foregår hver søndag fra 12:00-12:50 (oppmøte 1130 - oppvarming og sette på skøyter) for gruppe 1-3 og 13:00-13:50 (oppmøte 1230 - oppvarming og sette på skøyter) for gruppe 4-5. Kurset går fra 16. januar til 5 april 2022. (Det kan bli justeringer på treningstiden ila. kurset, spesielt ift Covid restriksjoner). 

Sted: Bærum Ishall - adresse: Hauger Skolevei 5, 1351 Rud

Fra kl. 11:30 er det oppvarming og barmarkstrening i 15 minutter. Så får barna tid til å ta på skøytene, før de går på isen kl. 12:00.

Barmarkstreningen er viktig fordi den har med øvelser som også gjøres på isen. Den gjør barna generelt sterkere og skaper en god holdning i forhold til at oppvarming er viktig før man trener.

Utstyr: Hjelm er påbudt.

Vi anbefaler ull innerst, vanter og myke, tettsittende klær det er lett å bevege seg i. Foreldre er hjertelig velkomne til å se på treningene - husk å kle dere godt, dere også :) Det er ca +8 grader C i skøytehallen.

Skøyter: Vi anbefaler på det sterkest at barna har skikkelige danseskøyter, ikke slike som kjøpes i sportsbutikker. Vi leier ut skøyter til de minste, fra str 27-33, og så har vi noen få i større størrelser. Skøyteleie koster 350,- kr/semester.

Årsaken til at skøytene er så viktige, er at læret i såkalte "proffskøyter" er mye stivere og dermed ikke bare gir en større beskyttelse for ankelen, men helt klart større komfort, mestring og glede for barna.

Ta kontakt med skøyteskolen (bskskoyteskolen@gmail.com) om du er interessert i å leie, gjerne med en gang du har meldt på barnet.

Pris: 1440,- for hele semesteret (12 ganger).

Nye deltakere må betale obligatorisk medlemsavgift på kroner 100.-Link til påmelding


Om skøyteskolen for alle barn fra 5 til 14 år:

Bærum Skøyteklubb (BSK) arrangerer skøyteskole for gutter og jenter i Bærum Ishall på Rud året rundt. Vi kjører tre kurs i året; ett på høsten, ett på vinter og ett på våren. 

Kursene avsluttes normalt med et show siste søndagen der barna på skøyteskolen og våre løpere viser frem sine kunstløpsferdigheter.

Kurset egner seg for alle som ønsker å lære grunnleggende skøyteferdigheter - uansett om man ønsker å gå videre med kunstløp, eventuelt ishockey/bandy, eller man bare ønsker å kunne ha det gøy videre på isen i fritiden og på skolen. 

Barnet utvikler motorikk, balanse, styrke, spenst og smidighet, og lærer å ta hensyn, samarbeide og tro på egne ferdigheter. I tillegg til å ha det gøy! :)

Barnet må kunne reise seg selv på isen, og være motivert til å lære.

Etter en stund på skøyteskolen, vil barnet ha tilegnet seg grunnleggende ferdigheter på skøyter, og kan ta skrittet videre til hopp og piruetter. Da vil trenerne vurdere om barnet er klar for å rykke opp til aspirantnivå og få tilbud om å trene på ukedagene også. 

Når barnet har klart den såkalte tredje testen, kan det gå uten hjelm på isen og trene flere dager i uken. Vi anbefaler at dere går over til hardt pannebånd (for eksempel fra crasche.com).

Om påmeldingen:

Det er mulig å ta en prøvetime for kr 125,-. Dette betales med VIPPS ved oppmøte, men vi vil må ha en varsling på forhånd om at barnet kommer. Send derfor en mail med barnets navn, fødselsdato, adresse og kontaktinformasjon til en foresatt til bskskoyteskolen@gmail.com

Har du spørsmål om skøyteskolen, send en mail til bskskoyteskolen@gmail.com

BSK driver også aktivt med konkurranse i kunstløp. Alle våre topputøvere har en gang gått på skøyteskolen. Nå deltar de på stevner rundt om i landet, og opplever glede, mestring og fellesskap. Mer info: www.bsk-kunstlop.no  

VELKOMMEN!