Forsinket juleavslutning for konkurranse løpere

Postet av Bærum Skøyteklubb den 10. Jan 2022

Dessverre ble både juleavslutning for konkurranse løpere og skøyteskolen avlyst før jul på grunn av de innskjerpede Corona tiltakene. Med noe lettelser over nyttår arrangerte vi en liten avslutning av juleshowet for de eldste 9 januar. Se en liten video her med oppsummering fra showet. 


Vi ønsker samtidig alle sammen riktig godt nyttår og minner om at skøyteskolen starter neste søndag den 16.  0 Kommentar

Påmelding til Skøyteskolen vinter 2022

Postet av Bærum Skøyteklubb den 17. Des 2021

Nå er det åpnet for påmelding til Skøyteskolen Vinter 2022 med oppstart 16 januar. Les mer og meld dere på her: 

Skøyteskolen (bsk-kunstlop.no) 
0 Kommentar

Juleshow for Skøyteskolen 19.12 dessverre avlyst

Postet av Bærum Skøyteklubb den 17. Des 2021

Vi har fått nye anbefalinger fra Bærum kommune om fritidsaktiviteter for barn, i tillegg til at alle barneskolene har gått over til hjemmeskole med virkning fra i 16.12. For oss innebærer det at vi velger å følge anbefalingene og avlyse juleshowet for skøyteskolen denne gangen.

Det er veldig leit å måtte gå til dette steget, men vi syns også det er viktig å forsøke å holde seg frisk og fin til jul og nyttår. Vi forsøker å finne en anledning til å lage en oppvisning på nyåret så fort det lar seg gjøre. Diplomer og merker vil også bli utdelt da.


0 Kommentar

Nasjonalt stevne 13-14/11

Postet av Bærum Skøyteklubb den 12. Nov 2021

Klubben arrangerer nasjonalt stevne kommende helg 13-14/11. Opprinnelig var det et stevne for klasser der vi selv hadde få løpere. Men etter påmeldingsfristen, var det påmeldt færre løpere enn maks antall, og stevnet ble utvidet også med de lavere klassene. Dette medfører at de fleste av våre løpere får anledning å delta i stevnet denne gangen. Og det er jo kjempehyggelig når klubben står på for å få til et fint og hyggelig arrangement for deltagere fra hele landet. 
Her ser vi en del av våre ivrige løpere - noen som skal delta, mens noen må vente til et annet stevne og har andre oppgaver under stevnet. Skøyteskolen må dessverre avlyses denne søndagen, men er velkommen som publikum under stevnet.
Vi ønsker alle velkommen til Bærum Ishall og BSKs stevne.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline